GYS & GUS i Tisvildeleje 2018

Tisvildeleje Vinterbadere afholder for 5 år i træk GYS & GUS
Men i år har vi flyttet datoen til den søndag den 16. december i forbindelse med Jul I Lejet, hvor byens butikker og restauranter vil være åbne. 

Igen i år vil der være GYS i Kattegats friske salte vand, og saunaer med GUS, samt varme vildmarksbade, lækre varme drikke og vores helt egen “varme vinterbader is”.  

Som noget nyt i år, har vi en: “Hvem har det festligste badetøj på” konkurrence
prøv kræfter med 12,5 og 25m Issvømning 

Tisvildeleje Vinterbadere vil gøre sit allerbedste, for at alle, som deltager i GYS & GUS, får en fantastisk oplevelse

Det hele foregår traditionen tro i det gamle fiskerleje, Hovedgaden 10 Tisvildeleje 
Arrangementet starter kl. 11.00 hvor vi byder velkommen. Efter den første tur i bølgernes kolde GYS, kan du får GUS i vores lækre panorama sauna eller i livredderhuset. Du kan selvfølgelig også bare nyde livet under åben himmel med en tur i de opvarmede vildmarksbade.
kl. 11.30 kårer vi dagens festligste badebeklædninger.  Har du fået mod på mere, så kan du prøve kræfter med 12,5m og 25m  Issvømning på afmærket bane. 
Vi slutter kl. 13.00 så kan du også nå de øvrige Jul I Lejet aktiviteter 

 Tisvildelejes Vinterbaderes frivillige står parat med hjælp, råd og vejledning og Livredderne sørger for din sikkerhed. Så husk at følge deres anvisninger. 

Tisvildeleje Vinterbadere hjælper dem som fryser! 

 Vi fortsætter tidligere års succes med tøjindsamling til fordel for de hjemløse på Skansegården i Hillerød og Reden samt Mændenes hjem på Vesterbro. Vi ved, hvad kulde er, og hvad det kan gøre. Vi nyder det kolde gys i afmålte doser og kulden gør noget godt for os. Men langt fra alle har muligheden for, kun at få kulden i små doser. De hjemløse må i vinterhalvåret leve med kulden og vejrliget, dag og nat og mange får alvorlige helbredsskader, som følge deraf. Skader, der kan have stor betydning for den hjemløses mulighed for at komme videre i livet.  

Vi gentager derfor tøjindsamling til fordel for hjemløse kvinder og mænd. Du kan hjælpe os med at hjælp dem, som intet har og gøre en væsentlig forskel for nogen, som har et særligt behov. 

Ryd op i gemmerne eller lav gerne en lokal indsamling blandt familie, venner, naboer. Læg det rene tøj i en klar plastiksæk og tag tøjet med til GYS & GUS. Vi tager i mod det på stranden og sørger for at det kommer videre til de hjemløse.  

Vi tager imod alt rent tøj: undertøj sokker, T-shirttrøjer, skjorter, bukser,  overtøj, termotøj, huer og handsker, støvler, bælter, seler m.m. Vi tager også imod liggeunderlag, tæpper og soveposer.  

TILMELD DIG HER

 GYS & GUS arrangeres i samarbejde med Livredningstjenesten 
I tilfælde af dårligt vejr aflyses arrangementet via Facebook, hjemmeside og mail.  

 GYS & GUS er drevet af frivilligt arbejde og donationer, vi takker derfor alle, som er med til at gøre det muligt.  

En særlig tak til: 
Center for Kultur, Fritid & Turisme, Musik i Lejet, Tisvilde Lokalråd, Vejby Tømmerhandel, Kildegaard Pension, Østerberg Ice CreamBrød & Vin, Thomas Købmand og Tisvildeleje Kro