Tilmeld dig her til Gys & Gus 23.12. 2016

infostander-gys-og-gus-2016

Så er det tid til at sætte et STORT X i kalenderen ved den 23. december 2016

Tisvildeleje Vinterbadere afholder traditionen tro GYS & GUS i det gamle fiskerleje i samarbejde med Livredningstjenesten og Gribskov Svømmehal.

Igen i år vil der være GYS i Kattegats friske salte vand, og saunaer med GUS samt vildmarksbade, varm kakao, hyldeblomst, GYS & GUS Gløgg og andre små lækkerier.

Arrangementet starter kl. 11.00 nede i lejet ved molen, hvor vi står parat med hjælp, råd og vejledning.

Livredderne sørger for din sikkerhed. Så husk at følge deres anvisninger.

Kl. 11.15 sendes første hold i bølgen til det kolde GYS og herefter kan man gå i saunaerne eller tage en tur i de opvarmede vildmarksbade. (Max 10 minutter hvert sted, men du må gerne tage flere ture) Svømmehallens gusmester sørger for GUS i livredderhuset.

–>> Tilmeld dig til GYS & GUS 2016


SPECIAL ARRANGEMENT

I år har vi som noget nyt valgt koble det sociale og frivillige arbejde til vores arrangement. Som vinterbader ved vi, hvad kulde er, og hvad det kan gøre. Vi nyder det kolde gys i afmålte doser. Det er sundt og godt for os. Men langt fra alle har muligheden for, kun at få kulden i små doser. De hjemløse må i vinterhalvåret leve med kulden og vejrliget, dag og nat og mange får alvorlige helbredsskader, som følge deraf. Skader, der kan have stor betydning for den hjemløses mulighed for at komme videre i livet. 

Vinterbaderne vil derfor gerne hjælpe!

Vi har i samråd med Skansegården i Hillerød og Mændenes Hjem på Vesterbro, valgt at lave en tøj- indsamling af vintertøj til fordel for de hjemløse, som er tilknyttet Skansegården og Mændenes Hjem.

Du har derfor mulighed for at hjælpe direkte og gøre en væsentlig forskel for nogen, som har et særligt behov.

Ryd op i gemmerne eller lav gerne en lokal indsamling blandt familie, venner, naboer. Put tøjet i en klar plastiksæk og tag så tøjet med til GYS & GUS. Vi tager i mod det på stranden og så sørger vi for at det kommer videre til de hjemløse.

Vi indsamler, vinterfrakker, overtræksbukser, termotøj, huer, handsker, sokker og støvler.Underbukser, bomuldsstrømper og bælter er der også et stort behov for.
Tisvildeleje Vinterbadere vil gøre sit allerbedste, for at alle, som deltager i GYS & GUS, får en dejlig oplevelse med vinterbadningens fortræffeligheder, så er du i tvivl om noget, så spørg os gerne.

GYS & GUS er gratis, men tilmelding er nødvendig.

–>> Tilmeld dig til GYS & GUS 2016


Du har mulighed for at støtte op om
GYS & GUS og hjælp os med at etablere fast omklædning og sauna.

Mobilepay til 4292 3191 skriv ”Støt T-V”

Støt med 50-100-200-500- kr. eller hvad du nu har lyst til.

I tilfælde af ekstremvejr aflyses arrangementet via Facebook – hjemmeside og mail