Nu starter badesæsonen snart

 

Nu starter den nye sæson snart.

dsc_0310

I det forgangne år har Tisvildeleje Vinterbadere arbejdet på flere fronter.

Vi har for andet år i træk afholdt GYS&GUS for omkring 250 vinterbadere. Vi været del af JUL I TISVILDELEJE, vi har holdt nytårskur med Champagne og sauna og vinteren igennem har vi mødtes søndag morgen til en dukkert, samt til fuldmånebadning og hygge.

oversigt-1første_hold_i_grydenchampagne-bar-sue-hansen-stylesfuldmaanebadning-den-27-oktober-2015

 

Vinterbaderne og venner har desuden igen i år været ansvarlig for opbygning af den flotte tribunen ved Musik i Lejet.

dsc_0971dsc_0993

Bestyrelsen har fokuseret meget på mulighederne for, at vi får egen sauna, og det tegner nu til at vi i sæsonen 2016-17 kan opstille en midlertidig brændefyret sauna på stejlepladsen til fælles glæde.

Vi fortsætter projektet med at få etableret en fast sauna og omklædning (se billedet) og har allerede nu sikret os 2 badehus matrikler til omklædning. Den faste sauna vil blive elektrisk tilsluttet, og vi ser på muligheden for at ”tænde ovnen via SMS

skitsetegning-af-sauna-og-omklaedning-rev-5
Vi har i forbindelse med vores sauna projekter, arbejdet tæt sammen med alle relevante grupper omkring udvikling af lejet og har blandt andet været med underskriver på ansøgningen af midler til renovering af molen. Vi har også været i dialog med projekt Naturrum om muligheden for at etablere sauna der. Men af hensyn til badesikkerheden og antallet af mulige badedage (store bølger og understrøm), er vi blevet enige om at dette ikke er en god løsning. Vi har aftalt med folkene bage Naturrum, at arbejde videre med at etablere et samarbejde, i forbindelse med afvikling af diverse arrangementer på stranden.
Den 25. september afholder vi Generalforsamling, hvor vi uddyber projekterne og fremlægger sæsonens aktivitetplan.
Sæson start er den 1. oktober
Nærmere info om generalforsamling og sæsonstart kommer her på Facebook og på hjemmeside samt i nyhedsbrev.
Vi ser frem til at se jer allesammen til vores arrangementer og i Kattegats kolde blå bølger.